Teambuilding Pakke

_____________________________________________________________________________________

I AdventurePark har vi i mange år arbejdet med at udvikle og afholde samarbejds- og inputkurser for virksomheder og institutioner.

Vores drivkraft er glæden ved at arbejde i naturen, og sammen med kunderne hjælpe hinanden med at nå et fælles mål. Alle vores samarbejdskurser er bygget op omkring samtidighed, fællesskabet, og overskuddet til gruppen.

Vi lægger stor vægt på, at alle deltagere skal føle sig trygge og godt tilpas på vores kurser. Alle vores kurser bliver tilpasset i samarbejde med kunden, ud fra dennes egne ønsker og forventninger.

Vores kurser er udviklet, så alle kan deltage uanset deres køn, alder & fysik. Alle deltageres sanser bliver testet og anvendt under et kursusforløb. Fysiske aktiviteter, god mad og afspændings massage bringer krop og sind i balance og giver jer en totaloplevelse af glæde og tilfredshed.

Som et ekstra tilbud kan I som kunde vælge, at få kurset optaget på DVD og vist på storskærm, som en afslutning på kurset. DVD'en bliver efter kurset sendt til kunden.

Vi har base i Hillerød, men vi kan planlægge og afholde kurser i hele Danmark. Ved basen i Hillerød har vi også mulighed for at afholde kurser indendørs, hvilket kan være praktisk om vinteren.

Pris pr. person: Ring/skriv for tilbud.
_____________________________________________________________________________________
Vælg hoved kategori i øverste menubar og derefter under-kategori i nederste menubar.
Læs om booking proceduren Søg på AdventurePark.dk

© AdventurePark Hillerød - Nordsjælland