Laserspil i AdventurePark.

_____________________________________________________________________________________

Laserspil er sjov motion.


Laserspil er en fantastisk måde at lege og have det sjovt på, hvor man samtidig får dyrket noget motion. Det kræver ikke en super kondition at deltage i laserspil, men man bruger mange muskler man normalt ikke bruger. På grund af de store mængder adrenalin, der bliver produceret i kroppen under et laserspil, vil alle deltagere have en meget høj puls under hele arrangementet.

Laserspil til børn.


Laserspil er en super god børne aktivitet. De fleste børn har prøvet at lege røvere og soldater, eller har spillet skydespil på en spillekonsol. Med laserspil bliver det mere virkeligt, og det er stadig kun leg.
Laserspil er en klassiker til børnefødselsdagen, konfirmationen eller blå mandag.

Laserspil som teambuilding.


Laserspil udmærker sig som en teambuilding aktivitet. Laserspil er en hold aktivitet, hvor de hold der kommunikerer bedst og arbejder bedst sammen, oftest vinder deres kampe.
Inden kampen går i gang laver hvert hold en spilleplan, der skal følges bedst muligt for at holdet fungerer som en helhed. Afhængig af om man fører kampen eller er ved at tabe, skal hele holdet have evnen til at omstille deres spil indenfor kort tid. Det både kræver og udvikler samarbejdsevner mellem deltagerne.
AdventurePark har instruktører med international erfaring med turnerings paintball.

Laserspil til polterabend.


Laserspil er en perfekt løsning som polterabend aktivitet, og specielt vores kvindelige polterabend kunder har glæde af dette spil, der ikke giver blå mærker.
Når man spiller Laserspil er der 10 deltagere aktive samtidig, resten af gruppen står og følger med fra sidelinien, og kan heppe eller håne de spillende hold. Det er en super fælles oplevelse, der kan grines af og snakkes om mange år efter.
AdventurePark har mange års erfaring med polterabend arrangementer og laserspil er blevet en klassiker.


Pris: Klik på "Priser" linket i topmenuen.

_____________________________________________________________________________________

Vælg hoved kategori i øverste menubar og derefter under-kategori i nederste menubar.
Læs om booking proceduren Søg på AdventurePark.dk

© AdventurePark Hillerød - Nordsjælland