Action ude i AdventurePark.

_____________________________________________________________________________________

AdventurePark tilbyder udendørs action for alle.


I AdventurePark har vi sammensat et varieret udvalg af actionprægede aktiviteter fra adventure og ekstremsportens verden. Vi tilbyder aktiviteter, der kan tilpasses den enkelte gruppes ønsker og behov, og vi tilbyder aktiviteter der kan gennemføres af begge køn i alle aldre.

Teambuilding, personalepleje eller leg.


AdventurePark har mange års erfaring med personalepleje, teambuilding og samarbejds-relaterede aktiviteter. Vi leger med kunderne og får dem til at grine sammen. Vi udvikler og tilpasser alle former for fysisk aktive arrangementer. Efter aftale møder vi gerne op til et uforpligtende møde, hvor vi sammen med jer udvikler et arrangement, der er tilpasset præcis jeres ønsker og behov.

Sikker action i AdventurePark.


Da vores aktiviteter er discipliner fra adventure og ekstremsportens verden, er det oftest ikke noget vores kunder har den store erfaring med. Det er derfor vores ansvar at være ekstra opmærksom på at arrangementet bliver afviklet sikkert og forsvarligt. Dette kan vi garantere ved at sørge for rigeligt med instruktører, der alle er grundigt uddannede.

Kombiner jeres egen actionpakke - med eller uden spisning.


Vi tilbyder et udvalg af færdige pakkeløsninger, der varierer meget i pris og tidsforbrug. Ønsker I selv at kombinere en pakke, der passer til jeres gruppe, kan I kontakte os med detaljer om dette: Aktiviteter, deltagerantal, budget osv. Så vil vi beregne et tilbud til jer på en sjov dag.

Ønsker I spisning i forbindelse med et action arrangement kan vi tilbyde forskellige standard menuer.

Klik på en aktivitet i nederste topmenu for at læse mere om den.


_____________________________________________________________________________________
Vælg hoved kategori i øverste menubar og derefter under-kategori i nederste menubar.
Læs om booking proceduren Søg på AdventurePark.dk

© AdventurePark Hillerød - Nordsjælland